color option
thumimage

Yetişkin Balesi ve Oryantal

Her zaman hayalinizde balerin olmak vardı fakat bunu genç yaşta gerçekleştiremediniz ve bunun için bir fırsat bulamadınız mı? Şimdi the STUDIO size çok güzel bir fırsat sunuyor; Yetişkin Balesi dersleri. Kaç yaşında olursanız olun the STUDIO’ya gelerek Yetişkin Balesi derslerimize katılabilirsiniz. Ne kadar esnek olduğunuzun ve daha öncesinde spor yapıp yapmadığınızın hiçbir önemi yok. Tek önemli olan sizin Bale yapmayı gerçekten istiyor olmanız.

Yetişkin Balesi’nin size sağladığı pek çok avantaj bulunmakta. En başta gelen faydalarından biri duruşunuzu iyileştirerek düzelmesini sağlamasıdır bununla birlikte kendinizi çok daha özgüvenli hissedersiniz. İkinci olarak ise Bale esnek bir bedene sahip olmanız için en yararlı sanat ve spor dallarından biridir.

Bale yaparken split ve sbagat gibi temel hareketlerin yapılması esnemenizi ve kaslarınızın gelişmesini sağlar. Bale’nin etkili yararlarından biri kasların gelişmesidir. Yaşla birlikte zayıflayan ve güçsüzleşen kaslar, Bale sayesinde tekrar kullanılarak aktif bir güç kazanır. Bu da kaslarınızın erimesini engeller. Daha sağlıklı ve sağlam bir kemik yapısına ulaşmasına katkı sağlar. Hem fiziksel hem de psikolojik yararlarından yararlanmak için Bale’yi tercih edebilirsiniz. İstediğiniz gün ve saate uygun olarak derslerimize katılabilir, hayalinize kavuşabilirsiniz.

Oryantal

Uzun yıllardan beri süregelen ve herkes tarafından bilinen bir danstan söz edersek bunlardan biri kesinlikle Oryantal olacaktır. Oryantal dediğimizde akla ilk olarak kültürel bir dans çeşidi olduğu gelir. Kültürümüzün farklı ögelerinden beslenen bu dans çeşidi her zaman ilgi odaklarımız arasında olmuştur. Yılbaşı gecelerinden tutun da düğünlere ve kutlamalara kadar her alanda Oryantal kendine yer edinmiştir.

Oryantalin pek çok yararından bahsedebiliriz. Bunlardan biri, eğlenerek yağ yakımınızı kolaylaştırmaktır. Kilo vermek isteyen ve daha fit bir görünüm elde etmek isteyen adaylarımızın birinci tercihi olmaktadır. Oryantal esnasında vücudun her yeri aktif bir şekilde kullanılır, bu sebeple harcanan kalori çok daha fazla olur.

Dans ettikçe kişi toksinlerini atar ve bu onun hem çok daha rahat ve çok daha mutlu olmasını sağlar. Dans etmek insanın duygularına olumlu yönden katkı yapmaktadır. Oryantal aynı zamanda ritim ve hareket duygunuzu geliştirir ve sizin bedeninizle daha koordine olmanızı sağlar.

Oryantali isteyen herkes yapabilir. Erkek ya da kadın gibi bir cinsiyet ayrımı bulunmaz. Sizler de the STUDIO’ya gelerek Oryantal derslerimizi kendinize uygun olan zaman diliminde tercih edebilirsiniz. Mutlu olmayı ve enerjinizi atmayı ertelememek adına sizleri bekliyoruz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir